12/18/10 16:34
(http://ivanbedrov.com/)

Да запазим Търговския регистър публичен

Заповядайте на кръглата маса “Да запазим Търговския регистър публичен” на 20 декември (понеделник) от 10 часа в зала София на Гранд хотел София. Организатор е вестник “Пари“.

Идеята е следната: парламентът приема промени в регулацията на Търговския регистър, които може да ограничат и затруднят достъпа до него. Нашата позиция е, че публичността е достижение, от което не трябва да се отказваме. В същото време с помощта на данни от регистъра продължава извършването на измами и държавата продължава да е безсилна срещу тях.

Позицията на управляващите ще научим от представители на Министерството на правосъдието, на Агенцията по вписванията, на Парламентарната комисия по правни въпроси. Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Програма Достъп до информация също ще представят своите позиции. Очакваме изтъкнати журналисти и икономисти. Ако ти е интересно, заповядай и ти.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване