01/08/11 13:52
(http://patepis.com/)

Нови функционалности в сайта Пътуване до… (Patepis.com)

Събота и неделя обикновено не качвам нов пътепис, но днес ще се възползвам от възможността да ви кажа за някои нови функционалности в сайта, които работят вече от известно време, но не съм ги споменавал специално. Ето ги: 1.       Вече можете да вземете желаните от вас разкази със себе си под формата на pdf-файл.

Сайтът ще генерира пдф-чето и ще го изпрати на мейла ви, като го напишете вътре в полето и натиснете Send. Ще се появи диалогов прозорец, че се генерира и изпраща и не след дълго ще получите пдф-файла си. Мейлите, които пишете, не се съхраняват никъде и досега нямам представа колко хора се възползват от тази възможност.

[caption id="attachment_20215" align="aligncenter" width="785" caption="Получаване на разказите като PDF "]Получаване на разказите като PDF [/caption] Получените PDF-разкази можете после да качите на каквото и да е четящо устройтсво и да имате достъп до него без да се налага да влизате в инетернет, което както знаем, е доста скъпо удоволствие в чужбина :) 2.       От изветстно време можете да „споделяте“ и „харесвате“ чрез Фейсбук юзера ви. Нека и вашите ФБ-приятели прочетат харесаното от вас. Естествено – и в Туитър. Бутоните за споделяне и харесване са в долната част на разказите, като много се радвам, когато видя, че 50 човека са харесали даден разказ :)

[caption id="attachment_20216" align="aligncenter" width="738" caption="Фейсбук, Туитър и „подобни“разкази"]Фейсбук, Туитър и „подобни“разкази[/caption] 3.        Вече можете да четете и „подобни разкази“. Отново след края на разказа сайтът ви предлага няколко разказа с подобна тема или място, които да прочетете. Всички те са под рубриката: А тези прочетохте ли: след което идва списъкът с предложения. Ако някой може да ми каже как тези предложения да влязат и в RSS-абонамента, цена няма да има:) Приятно четене и ползване :)
Публикувана на 01/08/11 13:52 http://patepis.com/?p=20212
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване