01/25/11 08:03
(http://www.gorichka.bg/)

Три предстощи интересни събития в София

През следващите няколко зимни седмици, в София ще се състоят няколко обещаващи събития, свързани с устойчивото развитие, на които искаме да отделим специално внимание.

Пасивни сгради

27 януари 2011
Интер Експо Център
НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПАСИВНИ СГРАДИ БЪЛГАРИЯ

Целта на тази конференция е да покаже напредъка и развитието на пасивните сгради в България, да представи успешни примери, да покаже необходимостта от налагането на този стандарта на политическо ниво, и да ни убеди, че пасивната сграда е много привлекателен бизнес модел.
Лекторите са професионалисти от цяла Европа, а организатор е ИГ Пасивни сгради България.

Необходима е регистрация

Официален сайт

Елекрически автомобили

10-11 февруари 2011
хотел Хилтън
ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ

Двудневна конференция, организирана от Министерство на икониката и Софийска община. Програмата включва много сериозен набор от министри, европейски политици, представители на автомобилната индустрия, дори премиера и кметицата, които ще дискутират пазарните, политическите и техническите предизвикателства в тази индустрия. Ще бъдат представени и български инвеститорски проекти в произвеждането на електромобили и нужната за тях инфраструктура.

Програмата е тук,
регистрацията е безплатна.

Официален сайт

Форум Зелена Икономика

22 февруари 2011
Хотел Шератон
ФОРУМ ЗЕЛЕНА ИКОНОМИКА

Форумът се организира от вестник КАПИТАЛ и първото му издание има амбицията да е предостави възможност за дебат, обмяна на опит и добри практики между различните нива на управление, бизнеса, неправителствените организации и обществеността. Основният въпрос е “Може ли чрез зелени инвестиции да се постигне устойчив растеж, енергийна независимост, повече работни места и по-високо качество на живот в България?“, а отговорът ще бъде търсен от министри, обществени и бизнес лидери от България и Европа. Програмата е разделена на три част, най-общо политическа, общинска и бизнес.

Крайният срок за регистрация е 18 февруари. Цената е 100 лв.

Официален сайт

И разбира се, Форум Дом организиран от нас, ще е на 26 февруари 2011 в Модерен театър.

Публикувана на 01/25/11 08:03 http://blog.gorichka.bg/?p=2965
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване