01/30/11 11:11
(http://ruslantrad.com/)

И Младенов смята,че дюнерът пази България

След Бойко Борисов, и външният ни министър потвърди, че дюнерите пазят България. Не смятам да коментирам отново глупостта на подобни изказвания в контекста на политиката и сериозните проблеми, като тероризма. Нямам нищо против дюнерите, разбира се. Обичам ги, хапвам ги и имам много приятели, които са занимават с приготвянето им. Но, тук идва онова хубаво “но” в големи кавички и букви, с което трябва да се съобразим – отчайващо е, че един образован човек, като Николай Младенов смята, че арабският бизнес в България е свързан единствено с дюнерите и те пазят сигурността на гражданите. Още по-лошото е, че лъжата, с която арабите биват обвързвани с атентати в Москва, е повторена за втори път. Още осем пъти и ще се превърне в истина.

Външният министър оправда и думите на министър-председателя Бойко Борисов, който по повод сигурността и мерките срещу тероризма заяви, че България разчита на приятелството си с арабския свят и на факта, че на всеки ъгъл се продават дюнери. Дюнерите са много вкусни, аз много обичам дюнери, заяви от своя страна Николай Младенов и уточни, че това, което министър-председателят е казал, е много важно. Защото България, за да защити своята сигурност и своите интереси, трябва да разчита на балансиран подход. Това означава да запазим този баланс, който ни позволява да говорим откровено с нашите партньори, обясни външният министър.

От в-к “Дневник”.

Публикувана на 01/30/11 11:11 http://ruslantrad.com/?p=7587
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване