03/08/11 10:25
(http://vasvalch.com/)

#100 – семинар, който не е за изпускане

100 webinarОтсега предупреждавам: това е един от ония Friday Bragging постове, които всички мразят. Но мисля, че събитието ще е интересно, а лекторите са повече от готини. #100 е семинар, който ще представи различни гледни точки за маркетинга в социалните медии и ще събере доста шарена селекция от специалисти по онлайн маркетинг с цел дискутиране на “горещите теми” на дигиталната среда. Уверявам ви, аз попаднах в тази селекция напълно случайно ;)

Ако често проверявате онлайн пространството за интересни уебинари, то със сигурност името Markedu ви говори нещо. Компанията се занимава с организиране на онлайн семинари и тренинги за маркетинг-специалисти. Фокусът им е насочен предимно към новите медии, а големият плюс е, че повечето уебинари са безплатни. Основен лектор на Markedu е Майкъл Лийндер, с когото се запознах на семинара му в София (впечатления от него можете да прочетете тук и тук).

Та преди няколко седмици получих покана да участвам като лектор на юбилейния стотен уебинар на Markedu, който ще се проведе на 11 април. Идеята включва привличането на маркетолози, които се занимават активно със социални медии и имат какво да разкажат за дигиталния маркетинг. За да бъде семинарът наистина разнообразен, бяха поканени практици от различни страни, като картата ще е доста шарена: Европа, САЩ, Сингапур, Австралия, Египет, Саудитска Арабия. Целта е да се включат колкото може повече различни гледни точки към социалните медии и да се представи голяма колекция от добри практики, използвани в отделните региони. Програмата тече през целия ден като откриването е в 11:15 българско време, а закриването – в 19:15. Можете да видите пълния списък с участниците и техните теми на страницата на уебинара, като за някой теми все още няма напълно сигурен говорител.

Аз ще говоря за блоговете и тяхната роля в маркетинг микса. Няма да издавам по-точно съдържанието – до голяма степен защото презентацията ми още не е готова ;) Но ще споделя някои интересни неща от опит и наблюдения. Надявам се да ви “видя” там.



Още по темата:

  1. Специалист по социални медии – намери го!
  2. Модното не ти отива!
  3. Уроци по социални медии

Публикувана на 03/08/11 10:25 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/ZG6GbiMm5iE/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване