03/19/11 09:25
(http://nname.org/)

Заедно за един по-добър Фейсбук

Фейсбукът сам по себе си не е лош, но все пак искаш да разбереш кой какво е писал, а не кой колко домати е изкопал и за кое бездомно кученце е гласувал.

1. Първият чалъм е да си направиш бутон на тулбара на браузЕра с този url: http://www.facebook.com/home.php?sk=app_2915120374 Има начин да се направиш с драг-енд-дроБ, но нямам 30 минути, в които да го обясня :) Слагаш една иконка там и й променяш линка. Резултът е всички текстови статуси на аверите ти. Нещо като туитър.


2. Втория метод е малко хардкор гийк, да инсталираш отделен десктоп клиент за туитър и фейсбук, като например Seesmic. Има няколко опции за филтриране, можеш да пишеш и коментари.


3. Третото мощно решение се нарича postpost.com. Не виждаш точно статусите, но прави кадърно превю на линковете и снимките. Няма лайк бутон и ако искаш да реагираш, пишеш коментар. Супер удобно е за youtube клипчетата, а ми обещаха и да направят плейлист за тях някой ден, да не ги цъкш едно по едно, а да ти вървят като радио.

Използвайки трите метода на достъп, можеш да изцедиш максимума от кравата на Зуки. Или тя да изцеди максимума от теб :)

Публикувана на 03/19/11 09:25 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/GmZ6QisnkFY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване