03/20/11 21:58
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

зората на поли, одисеята на генова

wtf, "зората на одисеята" (der ring des nibelungen, lord of the rings) - епично и сякаш съчинено от влюбен във вагнер доналд ръмсфелд във френски вариант - малкият, но ефикасен  саркозИ. 
надявам се, че тази "военна операция", това изрязване на малък тумор преди да е станал нелечим, тази малка военна пластика, ще изкара на повърхността какво точно се случи с българките в либия.
и винаги ще се изкушавам от идеята хората да се избиват един друг без никой да им пречи. бих искала вече да е измислен начина да съществуваме всички заедно взаимно безнаказано, но не е. 
японците са възмутени от изказванията на французите за трагедията във фукушима и са прави. французите са много смели и дръзки напоследък. това е прекрасно, но нереално. триумфът на свободата докаран от колониалисти, независимо дали колонизират държава или само петролните й кладенци, никога не е довел до нищо добро. толкова пъти се е случвало, че е скучно. изтребителите в небето на либия приличат на самолетчета от вестници. истината е свикнала на кръв, смърт и медии. 
приятно ми е да гледам малки човешки завоевания, спасения на лично, микроскопично ниво. нито поводът за изтребителите, нито полетът им, ме радват. съжалявам, че съм част от това като човек на тази планета. тъпо е, че опитвайки се насила да сме едно, толкова малко влияем един на друг. не е изненадващо. поредна утопия, пореден опит за равенство. 
в "нощни птици" искра говори с поли генова. момичето спечели, защото може. професионалист, талантлива, умна, симпатична, никой друг не заслужаваше това, което тя получи. 
не знам в какъв филм живее милена славова, но ако не си рамщайн, не може да изкараш сумо борци на сцената, а ти да изглеждаш като фреди кругър.  милена е пич, само да не стряска. 
да ти скочи мисълта от зората на одисеята на поли генова, си е постижение. постиженията са обратния вариант на насирането. един максималист може да реализира двете едновременно.


Публикувана на 03/20/11 21:58 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2011/03/blog-post_20.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване