03/28/11 09:23
(http://www.gorichka.bg/)

Топ 5 стопански и нестопански организации, заради които ви каним на купон

Може би сте забелязали, че ви плясваме по една весела класацийка всеки път, когато искаме да ви обърнем внимание на някое наше събитие. Скрита реклама? О, не, не е скрита.

mixer-logo-web1

Ето пак: Направихме Топ 5 имена на стопански и нестопански организации, заради които настояваме да дойдете на нашия Миксер. Той ще е на 5ти април, вторник, след 19ч, в Culture Beat Club. А Миксер е най-общо казано микс от музика, речи, готини хора и надяваме се танци.

1. ВЕЛОЕВОЛЮЦИЯ

veloevoltion

От няколко години вече Велоеволюция се борят за каузата на велосипедистите и за градската еволюция: от град за четирикраки превозни средства, към град за двукраки. Поканихме Теодор Василев да ни разкаже повече за решенията, които те са намерили на проблемите пред велосипедната еволюция в София.

2. БАЕПС

baeps

Българската Асоциация за Електрически Превозни Средства (БАЕПС) е съвсем от скоро, но с големи амбиции и много амбиции. Обединява над 60 души, готови да отделят от собствената си енергия за да променят енергията на превозните средства и в България. Апостол Дянков ще ни разкаже до къде сме с колите на ток.

3. BETTER PLACE

tokyo

Better Place е пример за това как една смела идея съчетана с един изключителен говорител за няколко години се превърна от мечта в реалност. Ще видите.

4. ГОРИЧКА

gorichka

Горичка сме ние и работата ни е да се погрижим за детайлите, за да сме сигурни, че ще се забавлявате, запознавате и вдъхновявате. И че вторник ще е най-силната вечер от седмицата.

5. CULTURE BEAT

beat

Culture Beat ще осигурят декора за всичко това. С вниманието към детайлите, което ни спечели.

За да сте сигурни, че ще има място за вас и приятелите ви, запишете се в списъка с гостите. Не е задължително, но пък е безплатно.

Добавете ме в гест листа

Публикувана на 03/28/11 09:23 http://blog.gorichka.bg/?p=3432
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване