04/07/11 19:17
(http://raltchev.info/)

Цинична хартия

Когато съм се запознал с него, съм стиснал твърде силно иначе счупената му ръка. Било е отдавна, сигурен съм, но Марти не е забравил. Не знам какъв е бил поводът да се стигне до този инцидент – счупването, – но се надявам, че е бил основателен. Щото Елфът е добро момче.

Твърде богатият му запас от цинични думички, сливащи се блажено в още по-красноречиви изрази и словосъчетания, талантливо откроява романтичната му и поетична същност. А когато не е смущаващо откровен, той е самоуверено убедителен.

Но най-хубавото на Марти, освен че го има, е, че вече ми краси нощното шкафче.

И ако винаги се оглеждам, преди да отворя неговото виртуално и лишено от всякаква цензура кътче на тази земя, книгата му разлиствам без всякакво угризение на съвестта.

Не си спомням кога за първи път прочетох текст в » § « Cynical Speech™, но оттогава не съм пропуснал нито един. А сега ще имам още един красив повод да ги прочета отново от хартиените страници на „Предпази ме от това, което съм!“.



Walking on the edge... - Един УеБлог на Иван Ралчев

Публикувана на 04/07/11 19:17 http://feedproxy.google.com/~r/WalkingOnTheEdge/~3/37W7VN5fsSg/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване