04/08/11 10:01
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

nobody's bitch

валериан с айрян. национализмът е лош кокаин.
талантът не се предава по полов път.
сутринта във фейсбук е изповедалня на хора разбити от политици. 
събудете се, политиците не са ви съдбата. животът ви не може да е толкова празен, че със събуждането да коментирате министри, председатели, и министър-председатели. ако нямате лични контакти с не-личното, отидете на църква, не във фейсбук. поговорете си със Силата, сигурна съм, че няма да ви каже, че съдбата ви е в ръцете на следващите избори. 
отчаянието от политиката само маскира отчаянието от СЕБЕ СИ. а отчаянието от себе си е контролируемо, не зависи от никой друг освен от теб самия. 
представи си огромно като летяща чиния хапче щастие. каца на твоята планета. в твоята глава. извънземното си ти. посланието ти е до самия себе си. напусни мизерията на ниския серотонин. целуни се по челото и се благослови като най-земното извънземно, което си срещал. амин:)))  
светът тайно мечтае за ново средновековие. кръстоносците са със скрити религиозни символи. на вратовете им не висят кръстове, а варели с петрол. зависимост от  разложени жиовтински и растителни отпадъци - това е нефта. в този контекст еволюцията на човешкия вид е несъществена. 

Публикувана на 04/08/11 10:01 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2011/04/nobodys-bitch.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване