05/19/11 14:03
(http://www.azcheta.com/)

С дъх на лято и чиклити: Нежененият ми приятел

На пръв поглед Луси е типичната чиклит героиня – красива, забавна и умна кариеристка тип фешън икона, която наближава 30-те, а все още няма сериозен приятел (което е, разбира се, драмата на живота й).

Хенри пък е типичният американски (в този случай – британски) смотаняк – настоящ учен и бивш отличник на класа, който не знае как да се облича, притеснява се от всяка непозната и... е тайно влюбен в най-добрата си хипер-мега-яка приятелка Луси, която на всичко отгоре му е и съквартирантка.


 

Е, сигурно ви е ясно, че взаимоотношенията между двамата ще се променят... както и в коя стая ще се случи това, но ви уверявам, че клишетата свършват дотук. Защото пътят от „ние-сме-най-добри-приятели“ до „ние-сме-безкрайно-влюбени-един-в-друг“ се оказва осеян с ударна доза фатални грешки и забавни недоразумения, които превръщат „Нежененият ми приятел“ в един от най-смешните и същевременно провокиращи размисъл чиклити.

Кога една жена престава да забелязва повърхностното и започва вижда същината? Може ли един смотаняк да се превърне в супер гадже само за месец? Има ли истинско приятелство между мъжа и жената? Кое е по-важно – кариерата или любовта? Това са само част от въпросите, чиито отговори търси романът на Джейн Костело, без обаче да се превръща в сериозно и суховато четиво.

 

Чиклит рейтинг:

Оригиналност на сюжета: Отличен (6)

Привлекателност на героите: Мн. Добър (5)

Подходящо за разпускане четиво: Отличен (6)

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване