05/20/11 19:34
(http://ivanbedrov.com/)

Матряла и на това ще пляска

Евтин сценарий. Доган се “завръща” театрално. Волен Сидеров напада мюсюлманите пред джамията. Бойко Борисов ни съобщава, че “толерантството” му е най-скъпо.

Вероятно ако бях турчин, след изстъпленията на “Атака”, отново бих потърсил защита от единствената партия на турците - ДПС. И понеже повечето хора мислят така, Ахмед Доган трябва да почерпи. Както Волен Сидеров трябва да почерпи за “тактичното” включване на Доган от Джебел. А бе, разменят се едни напитки между масите и никой не казва, че сценката е евтина и прозрачна. Това не означава обаче, че няма да хване дикиш. Такъв е матряла.

А Б.Б. откри, че толерантността и човешките права са му скъпи. Защо не се сети за това, когато ултрасите на ВМРО атакуваха Свидетели на Йехова в Бургас или когато маскираните пребиха от бой и се снимаха на диванчето на Тенчо Попов. Пак е евтино и прозрачно. И пак ще има кой да ръкопляска.

Истината е, че гореспоменатите трима имат една голяма любов. Или един голям страх. Или една голяма зависимост. Те си знаят. Да сте ги чули да им пречи руското енергийно нахалство? Имат и друга обща любов. На въпроса Има ли тайна сделка между ГЕРБ, Атака и ДПС, бившият министър Мехмед Дикме отговори - приватизацията на “Булгартабак” един месец преди изборите ще изясни всичко. Толкова за този епизод от сериала.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване