05/31/11 04:51
(http://www.azcheta.com/)

Време за малки промени

Петият рожден ден на "Аз чета" наближава и решихме да направим малко промени по изгледа на първата страница и публикациите.

Може би вече сте забелязали, че началната страница вече води към най-силната секция на сайта - рецензиите. Ако со търсите нещо интересно за четене, просто влизате и виждате последните десет книги, които екипът ни е чел и ревюирал. Разбира се, ако ви харесват, можете да си ги вземете с отстъпка от "Книга за теб".

Ако на пръв поглед ви липсва модулът с последните публикации, можете да го видите с леко скролване надолу - последните пет материала ще се покажат веднага. Можете да прочетете началото и ако ви допадне - да прочетете целия текст.

И може би най-важното от днес RSS-емисията на "Аз чета" няма да бъде съкращавана. Това означава, че всеки от вас може да чете целите материали в своя фийд-четец (GoogleReader или вграденият в браузъра). Така ви спестяваме и един клик - с влизането в която и да е от категориите от менюто ще можете да видите последните няколко материала от нея.

Надявам се, че тези малки промени ще направят престоя ви в "Аз чета" по-лесен и по-приятен. И чакайте 7 юли заедно с нас :).


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване