05/31/11 09:22
(http://www.azcheta.com/)

"Малкото голямо четене" отбелязва Деня на детето с изложба

Кампанията „Малкото голямо четене” ще отбележи Международния ден на детето - 1-ви юни, със специална двудневна изложба в Софийската градска художествена галерия. В нея ще бъдат изложени творбите на наградените в конкурса „Детска рисунка”, както и от рисунките по книгите, които попадат в класацията Топ 10.

Точно в 12.00 на 1 юни изложбата ще бъде открита от директора на СГХГ Аделина Филева, сценаристите на „Малкото голямо четене” Ида Даниел, Богдан Русев, Тодор Пеев и други членове на екипа на предаването.

На мястото на събитието и през двата дни на изложбата децата ще могат да разгледате и самите книги, попаднали в Топ 10 на "Малкото голямо четене". Те са специално предоставени от книжарници Хеликон, които са официален партньор на кампанията, заедно с Асоциация "Българска книга", сайта "Аз чета", списание T.Box, БНР, Стандарт, NG Kids и порталите TeenProblem.net и "Аз, детето".

Все още продължава и гласуването за най-любима детска книга на страницата на "Малкото голямо четене" malkotochetene.bnt.bg. То ще продължи до самия финал на кампанията 19 юни.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване