06/09/11 15:19
(http://www.borisloukanov.com/)

Основателите на Socialbakers – специални гости на семинарите на eAcademy и SocialMe

Участниците в двете събития ще научат от Ян Резаб, Иржи Вовс и най-изявените български уеб експерти защо Facebook и социалните медии са незаменим маркетингов инструмент и как да ги използват успешно в своя бизнес.

На 14 юни и 1 юли в София предстоят два изключително интересни семинара, посветени на уеб маркетинга и по-специално на ролята на Фейсбук и социалните медии в съвременния бизнес.

Първият е организиран от еАкадемия и е под наслов „еAcademy & Friends”, а вторият – “The Secrets of Facebook” е от уоркшоп серията на SocialMe – най-известната българска компания, специализирана в Social Media Marketing.

Като специални гости на събитията са поканени двамата основатели на Socialbakers и Candytech – световно известни чешки компании в сферата на Facebook маркетинга и Social data анализите и статистиките, сред най-авторитетните в мрежата на Facebook Prefered Developer Consultants. Те са и създатели на една от най-добрите откъм  функционалности и качества система за Social media management и Social media monitoring – Social CMSЯн Резаб ще бъде лектор на семинара „еАкадемия и приятели”, а Иржи Вовс ще участва в уоркшопа на SocialMe.

еAcademy & Friendse-academy

Лектори са над 20 от най-изявените уеб маркетинг професионалисти в България. Сред обсъжданите теми на презентациите и дискусионните панели ще са социалните медии, е-търговията, онлайн рекламата – планиране и купуване, стратегия за присъствие на марката в интернет, данни и статистики от интернет пазара, SEO маркетинга и др.

ian-rezab

Ян Резаб

Ян Резаб, чиято тема е озаглавена „Tайните на българските потребители на Facebook” ще оповести ексклузивни данни за Facebook потреблението в България –  статистики и анализи на поведение, интереси, демография, време прекарано в мрежата и много други интересни факти.

Панелите и дискусиите са разпределени по следния начин:

  • Социалните медии – Пламен Русев (еАкадемия), Иво Илиев (ivosiliev.com), Пламен Петров (blogatstvo.com), моя милост Борис Луканов (Marketing Creative Lab), Деси Бошнакова (ROI Communication), Бисер Вълов (APRA Digital);
  • Дигитални стратегии – Сашо Варов (Постефекти), Мартин Петров (MSK Group), Венци Костов (httpool), Жустин Томс (ABC Design), Любомир Русанов (Superhosting);
  • Електронната търговия: Теодор Павлович (Get.bg) , Сребрин Ватралов (Grabo.bg), Жанет Байрева (Aukro.bg), Дима Костова (Колектива България);
  • Онлайн рекламата – Петър Симеонов (Пиеро 97), Иван Иванчев (EasyAds), Владимир Петков (Икономедиа), Мартин Попов (Interactive Share);
  • SEO оптимизацията – Огнян Младенов (SEOM), Евгени Йорданов (SEOptimizacia.com), Станислав Димитров (hop online) Васил Тошков (Cloxy);

В края на форума на чаша вино с приятели ще бъде представена новата книга на Пламен Русев„Властта на хората – новият маркетинг“.

Семинарът „еAcademy & Friends” започва в 9.30 ч. на 14 юни, в хотел „Кемпински”,  София. За регистрация тук.

The Secrets of Facebooksocialme

След поредица успешно реализирани семинари, „Тайните на Фейсбук” е четвъртият, който Social Me организира. И този път организаторите са се постарали да споделят изключително ценни, чисто практически знания и съвети по темата.

Jiri Vovs

Иржи Вовс

Основните въпроси, около които ще протече презентацията на специалния гост от Socialbakers/Candytech Иржи Вовс са:

  • Фейсбук статистики и взаимодействие на феновете;
  • Глобално и локално развитие на Фейсбук. Какво предстои?
  • Ролята на Фейсбук в маркетинговата стратегия на фирмите;
  • Казуси и примери от опита на Candytech / Socialbakers;
  • Маркетингови трикове и техники за привличане на фенове.

Като лектор в семинара ще участва и Иво Илиев – един от най-добрите експерти в България в сферата на Facebook маркетинга. Той ще засегне темите:

  • Как да организираме своята реклама и печелившо корпоративно присъствие в различните социални канали;
  • Фейсбук, видео канали, уеб агрегатори, блогосфера. Изграждане на положителна онлайн репутация чрез социалните медии и как да се възползвате от тях за привличане на потенциални клиенти;
  • Facebook API. Интегриране на приложения и плъгини.

В панелите и дискусиите в интензивния еднодневен уоркшоп ще се включат и Евгени Йорданов – експерт по SEO и социални мрежи, интернет маркетинг и уебдизайн, и Ален Попович – съосновател и маркетинг мениджър на Social Me.

Семинарът „The Secrets of Facebook” започва в 9.30 ч. на 1 юли, в СТЦ Интерпред, София. За регистрация тук.

 

Основателите на Socialbakers – специални гости на семинарите на eAcademy и SocialMe is a post from: Boris Domain -The Marketing Creative Space

Публикувана на 06/09/11 15:19 http://feedproxy.google.com/~r/BorisDomain/~3/NB5Ca--yPG0/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване