06/13/11 07:21
(http://vasvalch.com/)

Май 2011 и идващо лято

juneМного промени, най-малката от тях географска, затова блогът “заспа” за две седмици. Но е време да му върнем формата – противно на многократните ми заплахи, нямам намерение скоро да го спирам :) Поглеждайки назад, Май беше интересен месец, а имаше и интересни неща за писане. Ето ги и тях.

Трафикът определи като месечен победител поста за книгата за млади маркетолози, “организирана” от Тишо Петров, в която аз поговорих за блоговете. На второ място е готината кампания на Coca-Cola с вендинг-машината за истински приятели. В челната тройка влезе и бакалавърската ми дипломна работа за Coca-Cola. Все пак марката навърши 125 години сега – явно вниманието към нея се засилва.

Коментарите са се случили най-вече около една интересна любовна тема – дали наистина сме твърде емоционални в работата и твърде прагматични в любовта? Мнения е привлякла и вендинг-машината на Coca-Cola. Третото място си делят Facebook-кампанията на The New Yorker и емоционалната реклама на Google.

Юни преваля и за момента е доста интересен. Идва лято и с всеки ден ще става по-добре.

___
снимка: dibytes



Още по темата:

  1. Мартеници и февруари 2011
  2. Лъжи, пролет и Март 2011
  3. Април 2011: пролетта дойде, интересен Май започва

Публикувана на 06/13/11 07:21 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/aMddStVci5U/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване