06/17/11 09:53
(http://desnite.eu/)

Крие ли се Спайдърмен зад очилата на Дянков?

Oценихме хумора на премиера, когато ни съобщи, че нарочно е назначил за министри "едни такива с очилца" - за да си гледат работата и да оставят големите решения на него. Но направо паднахме от смях, когато Симеон Дянков ни уведоми, че въпреки очилцата все пак бил Брад Пит. А пък Станишев приличал на съсел.

От което разбрахме, че докато е бил в Америка, Дянков е забравил разликата между съсел и невестулка. Но пък не е станал и Брад Пит. Защото Брад прави по 200 коремни преси дневно и затова има плочките, с които се перчеше в мегапродукцията "Троя". А българският финансов министър очевидно е от хората, които се чувстват притеснено-голи, когато са без дрехи.

Междувременно Дянков вече беше съобщил на нацията, че президентът Първанов "определено не е млад" и че БАН е свърталище на "феодални старци". Което си е така. И показа малка постна пица като илюстрация на бюджет 2010. Който си беше такъв. Отсече, че няма да даде и стотинка за АЕЦ “Белене”, и въпреки последвалото превръщане на руския атомен запорожец в приоритет на своя премиер не отстъпи от тази си позиция. Редовно се спречква със социалния министър (и е прав) и с министъра на икономиката (и не е прав).

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване