07/01/11 12:21
(http://nname.org/)

Симулиране на автокритичност

Мира Баджева ми е симпатична, но просто няма начин някой да работи 20 години по медиите и да остане нормалено интелигентен.

В този си пост разказва за някакви хипотетични технофобски движения. Мога да го преразкажа с едно изречение: Идиотите от старите медии с лупа издирват себеподобните си.

Мира дори е написала още няколко статии по темата в “Жената днес” и е изцедила целия логореен и финансов потенциал от нея. Интересно как старите медии инстинктивно обръщат повече внимание на мразещите “технологиите”, отколкото на болшинството хора, които си вършат полезна работа и си изкарват прехраната с “големия лош интернет”. Дори в Лайта имаше пространно изследване на отказващите Фейсбук, а днес всички се избиват да се регистрират в Гугъл+. Преди 100г., като са въвеждали електричеството, сигурно е имало хора, които са били против него и по едно или друго съображение са отказали да го ползват. За тях медиАта и историците странно мълчат, няма мегдан, да се гонят вещици и да се говорят глупости.

Публикувана на 07/01/11 12:21 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/7aA8Rb1ytpo/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване