07/06/11 14:03
(http://georgi.unixsol.org/diary/)

Сряда, 6 Юли 2011

Чета днес новината за акция ШОК (да му се нашока канчето на идиота дето мисли имената на акциите) и се сещам за случай от скоро, свързан донякъде с акцията.

Преди няколко седмици баща ми си продаде мотора. Същият, който има от няколко години, с който ходи на пътешествия (1, 2, 3) и е купил от негов приятел, който пък от своя страна го е имал няколко години.

Та продава той мотора, новият собственик щастлив заминава към Варна да го регистрира и му се случва случка. Отива в полицията и там му заявяват, че моторът е обявен за откраднат в Гърция през февруари 2011 (в шенгенската система, за която става дума в акция ШОК) и му го конфискуват. В момента следовател работи по случая, човека мотор няма, а нищо чудно и да му спретнат някое обвинение. Та ето го първия наШОКан. Как така моторът, който не е излизал от България, а е стоял в гараж в Пазарджик се оказва откраднат в Гърция е пълна мистерия.

Публикувана на 07/06/11 14:03 http://georgi.unixsol.org/diary/archive.php/2011-07-06
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване