08/05/11 07:41
(http://www.azcheta.com/)

Спечели: на море - с книга в ръка

Освен емоционална и интелектуална наслада, от книгите вече можеш да получиш и материална облага. О, не, не като прилагаш като по учебник всичко, написано в поредния бизнеснаръчник (поне не само), а като спечелиш уикенд за двама на Слънчев бряг! Сега Локус Пъблишинг ти дава тази възможност, стартирайки лятната си промоционална игра в партньорство с любимата книжарница "Книга за теб" и "Нова визия".

Условията за участие са елементарни: купуваш две книги на Locus или Intense (може и комбинация от по една книга от двата бранда) до 25.08.2011 г., взимаш своя специален талон с уникален регистрационен код, който ще получиш при доставката на книгите, регистрираш кода на страницата на играта www.game.locus-publishing.com и с натискането на бутона „Регистрация”, вие вече участваш в томболата за уикенд за двама в хотел "Дариус", който се намира в близост до купонджийския Cacao Beach в Слънчев бряг.

В играта ще участват само потребители, направили покупка, на които и да е две книги на Locus/Intense, от сайта на издателство Locus или от партньорите "Книга за теб" и "Нова визия".

Ако все още се чудиш какво точно да си вземеш, можеш да започнеш с читателския фаворит на "Книга за теб" за юли "Стив Джобс - iЛидерът" и след това да избереш кое от останалите заглавия на Locus и Intense да му прави компания.

Не забравяй, крайният срок за регистрация в играта е 25 август. Успех!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване