08/11/11 08:28
(http://de-zorata.de/blog/)

Апелът на един баща и джихадистите

Милен Радев

БиБиСи продължава да следва своя курс на социалната романтика, на илюзорната политическа коректност…

Въпреки страшната реалност тези дни медийният елит трудно преодолява марксисткото си кондициониране (в икономически план), общолевичарските утопии (в културен) и враждебността към християнството (в религиозен).

Ще споделя обаче сюжет от вчерашния ден, който силно ме впечатли: обръщението на  Тарик Джахан, мюсюлманин,  баща на един от тримата младежи, убити от сганта, докато гледали да опазят дюкяните в махалата си от погрома. 21-годишният Харун Джахан, издъхва в ръцете на баща си, напразно опитващ се да го спаси с изкуствено дишане.

Клипът, кой знае защо не може вече да се гледа по БиБиСи ( дали сървърът им е претоварен?), но хора, впечатлени от искреността и автентичността на материала сап го качили веднага на YouTube.

Под него впрочем, като подигравка с апела на бащата не закъсняват призиви на кретени от рода “Ще отмъстим за теб, братко, Иншаллах!” и пр. Такава реакция се вписва в съобщенията, че ислямисти във Великобритания вчера са призовали към джихад срещу правителството.

Което идва да ни напомни, че фундаменталисткият, реакционен ислям със своята тоталитарна политическа доктрина е може би най-голямата опасност пред човечеството на днешния ден.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване