08/11/11 05:41
(http://www.azcheta.com/)

И „Възпламеняване“ фиксиран в календара на кинопремиерите

Вече е официално – продължението на „Игрите на глада“ на Сюзан Колнинс ще се вихри и на екрана от 22 ноември 2013. Variety съобщи, че „Възпламеняване“ – адаптацията на втората книга от трилогията, е поело отново независимото студио Lionsgate. Датата не е случайна – премиерата е стратегически поместена на Деня на благодарността.

„Магическото на трилогията „Игрите на глада“ е това, че книгите са толкова широкообхватни“, каза пред Variety Джо Дрейк, президент на Lionsgate. „Историите наистина предлагат нещо за всеки, а и времето около Деня на благодарността е такава добра възможност за семейства и приятели да си намерят повод, за да отидат на кино.“

„Игрите на глада“ - първият филм от поредицата, ще оживее във филмовото пространство на 23 март 2012 под режисурата на Гари Рос. Както вече съобщихме, Lionsgate планират да направят цели четири филма по трите книги на Сюзан Колинс.

Вземи тази книга с отстъпка!

 



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване