09/11/11 11:09
(http://www.azcheta.com/)

50 начина да отбележим световния Ден на Роалд Дал: част ІII

Денят на Роалд Дал наближава и ние вече имаме цели 20 идеи как да празнуваме този ден. Но можем ли да се спрем на тази бройка? Не, не и отново не. Именно по тази причина ви предлагаме свежа порция от още 10 забавни хрумки, с които и вие да се включите в празнуването, което е само след 2 дни. И така:

21. Престорете се, че сте Върховната вещица и направете ужасно заклинание!

22. Регистрирайте се в сайта на илюстратора Куентин Блейк - www.quentinblakevirtuallylive.com, където ще можете да го видите на живо на 28 септември 2011 г.

23. За да отбележим 50-ия рожден ден на Джеймс Хенри Тротър, е време да търкулнем прасковата по света. Посетете сайта www.followthatpeach.com, за да разберете как!

24. Прочетете книга на Роалд Дал, която досега не сте разгръщали, а ако сте изчели цялото му творчество, започнете отново любимата си книжка!

25. Измислете си 10 собствени невероятни думи и ги споделете с приятели!

26. Колко от насекомите от „Джеймс и гигантската праскова“ можете да намерите в градината си или в парка?

27. Направете разпродажба, със средствата от която да помогнете на училището си – можете да сложите за продан книги, които вече сте прочели, домашно приготвени сладкиши и бонбони.

28. Застанете на главата си и стойте така колкото можете по-дълго.

29. Направете си капан за сънища също като Г.Д.В. и го украсете с пера, станиол, копчета – всичко, което според вас може да предизвика удивителни сънища.

30. Смесете сладолед, шоколад, дъвчащи бонбонки и всякакви други вкусни продукти, за да направите свое собствено Пухкаво-уханно млечно вълшебство.

Колко хубава цифра е 30, нали? Е, ние няма да спрем на нея, просто защото спирачките не са за веселите хора, те такива нямат. Затова утре ще получите още не една, а цели две порции с 10 съвета. Не ги пропускайте! А до тогава - четете!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване