09/15/11 08:07
(http://nname.org/)

Топ 3 на авто боклуците

Продукти с ниска цена и трагично качество, които можете да си закупите от “търговката мрежа” и после горчиво да съжалявате.

 

1. Синя вода. Би трябвало да е препарат против обледяване на стъклата, но е само вода, сапун и синя боя. Обливаш с него и получаваш толкова дебел и здрав лед, че няма как да си размразиш стъклото до пролетта.

 

2. Помпата на помпите. Става безпроблемно за надуване на балони, но при първата среща с автомобилна гума се изкривява и полита към кофата за боклук. Ако беше от по-дебела ламарина, щеше да работи, но уви. Предполагам е измислена за велосипеди.

 

 

3. Въже за бесене на китайски производители. Само сега, само срещу 5 лева получавате уникален уред, който не става за нищо. При закачане и теглене на нормална кола започва леко да се разплита и около третия път се разпада. Евентуално за Трабант, Панда или по-лека кола би вършило работа, но това не е обозначено по никакъв начин на етикета. Настроено е да се разваля на поне 300 км от София.

 

 

Публикувана на 09/15/11 08:07 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/D-J58IKNgWc/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване