09/21/11 12:30
(http://www.azcheta.com/)

Джордж Р. Р. Мартин е най-новият член на Kindle Million Club

В края на миналата седмица е била продадена милионната е-книга за Kindle на американския фантаст Джордж Р. Р. Мартин, съобщава GalleryCat.

По този начин авторът на хитовата поредица „Песен за огън и лед“ се превръща в единадесетия автор, влязъл в „Kindle Million Club“. Компания на Мартин в "милионерския клуб" правят още Стиг Ларшон, Джеймс Патерсън, Нора Робъртс, Шарлейн Харис, Лий Чайлд, Сюзан Колинс, Майкъл Конъли, Джон Лок, Джанет Еванович и Катрин Стокет.

Припомняме, че романът „Танц с дракони“, който в България все още се намира само на английски, се задържа в Топ 50 на най-продаваните Kindle книги за повече от 100 дни. Същата книга е и един от бестселърите на "Книга за теб" вече четвърта седмица.

„Поредицата на Мартин е просто епична. Още по-прекрасното в нейния Kindle-вариант е, че можеш да прочетеш последната страница на трета книга в 10.30 вечерта, а в 10.31 вече да си купил и започнал четвъртата“, коментира вицепрезидентът на Amazon по въпросите за съдържанието на Kindle Ръс Грандинети.

От друга страна, американската журналистка Сара Уайнман не изглежда особено впечатлена от продажбите на Мартин. „Ще дойде момент, когато въобще няма да е новина, че някой автор е достигнал висотите на Kindle Million Club. Може би дори вече е дошло това време“, изтъква тя в профила си в Twitter.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване