09/29/11 06:23
(http://www.azcheta.com/)

"От прашинката на деня" - дебютната стихосбирка на Радослав Чичев

Дебютната си стихосбирка „От прашинката на деня“ ще представи младият български поет Радослав Чичев на 7 октомври (петък) в култовото столично заведение „Арт Хостел“ на ул. „Ангел Кънчев“ 21. Специални гости на премиерата ще бъдат група „Ксетофон“, които ще допринесат за творческата и приятна атмосфера.

Радослав Чичев бе отличен за пиесата си „Колекционерката“ през 2010 г. Творбата му, заедно с „Гарванът“ на Калина Попянева, спечели конкурса за камерни пиеси на Театър 199, посветен на актрисата Славка Славова. „Колекционерката“ предстои да бъде поставена на сцена под режисурата на Маргарита Младенова.

Както може би много от вас знаят, „Арт Хостел“ е особено любимо място на пишещите и четящи хора в София. Там се провеждат сбирките на младежкия литературен клуб „Нут“, както и традиционните четения под надслов „Безпризорните в неделя“, които дават поле за свободна изява на писатели – професионалисти и аматьори. След заслужената лятна почивка на формата, „Безпризорните“ се завръщат на 9 октомври (неделя).

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване