10/02/11 11:41
(http://www.azcheta.com/)

"Бряг" обявява национален конкурс за криминален роман

Национален конкурс за криминален роман обявява русенското издателство "Бряг". Няма зададена конкретна тема, но петчленното жури ще присъди голямата награда с паричен еквивалент 3000 лева и две поощрителни награди. Най-добрата кримка ще бъде издадена.

Конкурсът ще протече в два етапа. За първия - до 1 декември 2011 г., участниците трябва да изпратят: кратка биография с името, адреса, телефонния номер и имейла си, между 20 и 30 страници от същинското повествование на електронен носител и пет хартиени копия, както и концепция за фабулата или резюме на съдържанието на романа (ако вече е написан). Трите най-добри романа от първия етап ще бъдат допуснати до финалния, който ще приключи на 1 март 2012 г.

Материалите могат да бъдат изпращани на адрес: Русе, ул. "Борисова" 2, издателство "Бряг" (за секретариата на конкурса). E-mail: izdatelstvo@brjag.bg; editor@brjag.bg. Няма ограничения за възрастта или местоживеенето на авторите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване