10/03/11 15:08
(http://www.azcheta.com/)

Новата ера за Аз чета

Признавам си, че след като си бил 5 години главен редактор на една медия, вероятно е трудно да продължиш да пишеш в нея като обикновен редактор. Всъщност, аз няма как да знам това...

Истината е, че от 1 октомври не съм главен редактор на този сайт. Но съм част от групата "необикновени редактори", които ще променят облика на "Аз чета", стартирайки една нова ера, както се шегуваме напоследък. Всеки от тези редактори ще отговаря за различен аспект на сайта и ще разчита на помощта на всички останали. Важните решения? Те вече ще се взимат от всички редактори, които ще формират големия Редакционен съвет. А автори - автор може да бъде всеки, който ни изпрати ревю на прочетена книга - не сме върнали никого досега :)

Как обаче ще разпределим "огромния товар", който досега се падаше на главния редактор? Лесно - с повече отговорности за всички и пълно децентрализиране на сайта. Аз оставам редактор "Новини" и ще се занимавам с актуалното съдържание на сайта, Пав е "понижена" до редактор "Проекти и партньорства" и ще отговаря за всички проекти на сайта, които организираме сами или в партньорство с някого, като се грижи всички вие да получавате достатъчно информация за тях. Съвсем очаквано Вал Стоева ще бъде редактор "Детска литература" - знаете, че там отделяме все повече внимание, а на Настя се пада частта да извършва комуникацията с издателствата, за да имаме повече книги за четене, а редакторът "Рецензии" Вал Маринова - повече работа и ревюта за публикуване. Членове на редакциониня съвет са още редакторът "Събития" Мила Цанкова, Митко Аврамов, който вече се е заел с изработването на концепция за списанието на "Аз чета", която много скоро ще ви представим, както и Мила Дойчева, която ще отговаря за доброто представяне на сайта в социалните медии.

Може би най-добрата новина е включването на Диляна Георгиева като редактор "Литературни клубове", което означава, че много скоро отново ще имате възможност да се включите заедно с нас в литературен клуб "Книга за теб". Много скоро ще ви представим и новия редактор "Е-книги", защото в тази секция ви готвим още пвоече изненади.

Уверявам ви, че тези промени не просто ще ви завъртят главите, но и ще обърнат представите ви за правенето на литературна медия. Ще ви разказваме много неща от кухнята. А и много извън нея - трябва само да ни попитате. И не забравяйте - вие също може да сте част от този голям екип.

Успех на всички нас!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване