10/07/11 19:06
(http://www.gorichka.bg/)

5 от най-добрите публикации от блога на Горичка за Форум Родителство 2010

lektor

Вече може да преброим на двете си ръце, оставащите часове до началото на Форум Родителство 2. Чудехме се какво ще правите през това време? Логичното предположение е, че ще се позабавлявате като за Петък вечер, ще похапнете, ще гледате някой филм и ще поспите, за да сте свежи за утре. Тук се намесваме и ние, като на вниманието ви предлагаме класация на 5 от най-добри публикации от блога на Горичка, които подпалиха интереса в дните предхождащи първото издание на Форум Родителство през миналата година. Така към дейностите за вечерта може да добавите четене и гледане на интересни видеа.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • Чудя се защо: мъдър текст за мъдростта на деца

  • 5 + 5 = 5 Яки TED речи за родители (повечето имат български субтитри)

  • Твоето компетентно дете е една от най-интересните книги за родителство, която ще излезе на български за първи път, не кога да е, ами точно на Форум Родителство. И да знаете няма нищо случайно: миналата година сме публикували интервю с автора на книгата Йеспър Юл. Той говори за това как се отглеждат щастливи хора.
  • Баща ми, бояджията: за главните действащи лица в нашата лична драма. Страхотен текст за ролите на родителите в семейството.
  • 6 вица за деца, майки и бащи
Публикувана на 10/07/11 19:06 http://blog.gorichka.bg/?p=5058
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване