10/08/11 15:01
(http://www.azcheta.com/)

Поетичната "Витрините на страха" с авангардно представяне в Карнобат и София

С две премиери и нестандартен формат ни представят от младото издателство „Бунтарите“ сборника с поезия "Витрините на страха".

Книгата е първо печатно издание на издателството (www.tetradka.buntarite.com), а автори в нея са Деница Стефанова, Евгения Маринчева, Иван Печев, Ради Ангелов, Станимир Димитров и Юлияна Радулова.

Авангардна предпремиера на поетичната антология ще се състои в понеделник, 10 октомври, от 19 ч. в Карнобат. В Градската галерия, която се намира в сградата на читалище „Д. Полянов“, ще бъде изнесен театрален спектакъл по текстовете от книгата, с музика, създадена специално за случая. Актьорите ще бъдат двама - мъж и жена, а тяхната игра ще бъде подгрявана от съпровод на китара и вокал. Входът ще бъде свободен.

Официалната премиера на книгата в София ще бъде месец по-късно, на 14 ноември, отново от 19 ч., в Social Club в сградата на Столична библиотека.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване