10/28/11 06:58
(http://www.azcheta.com/)

Дневниците на Стефан: Началото

Предполагам, че когато чуете името „Дневниците на вампира”, в съзнанието ви изплуват 3 асоциации – романтичен тийн сериал за вампири, опасно красивата Нина Добрев и... чаровните братя Салваторе, разбира се. Вероятно малко от вас обаче знаят, че романите на Л. Дж. Смит, върху които се базира сюжетът на филма, всъщност са замислени като софт хорър поредица. И действително, ако захванете да четете някоя от книгите, освен малките различия в съдържанието, ще ви направи впечатление и още един факт – в тях сладникаво-трогателната любовна история между Стефан и Елена е съвсем бегло щрихирана в сравнение с филма. За разлика от кървавите сцени...

Ако сте заклети фенове на сериала, сигурно сте изчели всичките седем романа от поредицата и думите ми не са новост за вас. Това, което може би ще ви изнанада обаче, са новите 3 романа, посветени на историята, този път от гледната точка на Стефан. И ако в момента се питате защо, по дяволите, да разнищвате същия сюжет на нов глас, отговорът е: Защото само по този начин ще узнаете онези малки тайни, които Стефан така упорито пази във филма!

Кой е добрият и кой е лошият брат Салваторе? Обичал ли е някога някой от тях прелъстителната Катрин Пиърс? За кого е бил женен Стефан? Какъв е истинският Деймиън?

Всичко това можете да разберете от „Дневниците на Стефан: Началото” – роман, в който, противно на очакванията, няма да видим познатия ни от екрана смел и влюбен Стефан. Напротив, пригответе се да се сблъскате с човешката му версия на колебливо, объркано и егоистично момче, на което предстои да извърви дълъг (и кървав!) път, преди да съумее да плени жена като Елена Гилбърт.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване