10/31/11 16:00
(http://www.stancianegra.com/)

Еби си майката Джафер...

Еби си майката Джафер
еби си майката ти казвам,
че ти си прост милиционер
и с теб не искам да приказвам!
Еби си майката ченге
еби си майката ти казвам,
че аз съм истински човек
и с тебе няма да приказвам!
/Пеньо Пенев/

Нощес от vimeo.com бяха изтирти всички клипове качени на моя канал. Може би нямаше да се занимавам да пиша по повода, ако не беше
реакцията на “Медиапул“. Длъжен съм да уточния, че не става въпрос само за "Мутренското отмъщение на Боко Тиквата" , което вече можете да гледате в youtube, но и за още 1о видеа с актуална политическа насоченост. Преценете сами по заглавията:
Както виждате, една част от клиповете вече за възстановени на друга платформа. Останалите не е проблем да сглобя наново. Не е там работата обаче. Формално vimeo са в правото си, защото аз не съм автор на качените кадри. Това е и причината да бъдат свалени, според изпратения ми мейл. Доколкото знам обаче, в подобни случаи легитимен сигнал може да подаде единствено собственикът на авторските права, който се явява засегната страна. Как се случи така, че едновременно беше изтрито всичко, след като за източик съм използвал 3 сайта и 4 телевизии, нямам обяснение. Имам предположение. Някой много се е ядосал, че последното видео с милиционерско насилие бе гледано от над 3000 хил. души само за 1 ден. Някой с ниско чело и фуражка на главата. Искам да успокоя другарите милиционери, които вероятно все още се превъзбудени от снощния си съкрушителен изборен успех. Спестете си безмислените усилия. Съществуват десетки платформи за видеосподеляне, повечето от които дори не подозирате, че съществуват. Всеки път когато един клип изчезне от някъде, много бързо ще се появява на друго място. Интернет не може да бъде арестуван!
Публикувана на 10/31/11 16:00 http://www.stancianegra.com/2011/10/blog-post_31.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване