11/30/11 09:53
(http://www.azcheta.com/)

Коледа вече е тук!

Тази година ще доведем Коледа по-рано и ще ти помогнем да зарадваш най-любимите си хора. Стартирахме специален Месец на подаръците с по-големи отстъпки и една голяма изненада – подбрали сме ти 12 специални колекции, от които можеш да си избереш различни комбинации за подарък.

Тези книги са нашето пожелание към теб, в зависимост от това с коя от тях ще се идентифицираш. Може да комбинираш от различнии колекции, разбира се – нашата кошница послушно ще запомни всеки твой избор до момента, в който решиш, че вече в поръчано всичко, което желаеш. Можеш да ползваш имената на колекциите и като пожелания, няма да ти се разсърдим :)

Не сме по големите отстъпки, защото не е честно спрямо издателствата и спрямо всички, които правят книгите (и за тези като нас, които ги четат, за да ти предложат най-доброто), но този път ти правим още по-голям реверанс – сега можеш да вземеш повече книги на по-добра цена, все пак Коледа е вече тук!

Няма да ти издаваме повече – влез и се увери. А през следващите няколко дни ще ти представяме колекциите една по една, затова минавай по-честичко. Весела Коледа!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване