12/01/11 05:31
(http://krokotak.com/)

Коледната гора на Ива

Не съм виждала на живо гората, но пък от снимките, които ми изпрати Ива, мога да си представя, колко е красива. Дори повече:) Това е Коледният календар в тяхното семейство.  Идеята е прекрасна и лесно изпълнима. Единственото, от което имате нужда е, повече време. Във всяка  една елхичка има задачка за всеки ден до Коледа.

Материалите, от които са направени елхичките са: цветни четвърт кръгове от картон, хартиен шнур с тел и кокосовите влакна/ангелските влакна, с които се покрива конуса.

Залепяме/зашиваме хартиен шнур с тел и после оформяме конуса. Намазваме цялата елхичка с лепило. Закрепяме кокосовите влакна  по цялата повърхност на елхичката. И накрая, украсяваме с мъниста, шнурчета, паети. Може да използвате силиконов поялник за тази цел – става по-бързо:)

В основата на конусчетата се поставя предварително изрязан  фибран, за да се закачи стъблото на елхичката. Така направените дръвчета,  ги забиваме на една плоскост от украсен/боядисан стиреопер.

Вижте още идеи за Коледа:

Публикувана на 12/01/11 05:31 http://krokotak.com/2011/12/kolednata-gora-na-iva/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване