01/01/12 09:45
(http://psabev.blogspot.com/)

Равносметка 2011

2011 е цяло, реално и просто число, а 2011 г. хич не мина простичко. Въобще животът ни е пълен със сложни взаимовръзки, които рядко правим – например Япония спря аналоговото излъчване на телевизия през 2011 г. и пострада от тежки земетресения. НАСА откри вода на Марс и почти веднага няколко села в Добрич останаха без вода, а всеки път, когато ние пишем в блога, някъде по света цъфва магнолия… Има ли свързаност между тези събития е също толкова трудно да се отговори, колкото и дали земетресенията на Марс се наричат марстресения, може ли човек да плаче под вода и защо кръглите пици идват в квадратни кутии, взети заедно.

За щастие, не ни се налага да го правим – тази публикация е посветена само на изминалата 2011 г., през която често се опитвахме да ви дадем ценна информация – за най-добрите зимни гуми, подходящи детски столчета за автомобил и как най-пълноценно да си използвате почивните дни

А и човекът не е създаден, за да разбира живота, а да го живее и да извърви своя път (поне така беше казал един мислител). Затова и през 2011 г. пътувахме често (обичаме да пътуваме!) и се разходихме до пещера Ангити в Гърция, пихме бананова бира в Англия и опитахме шоколад, идващ директно от поточната линия на фабриката в Музея на шоколада в Кьолн, Германия. Оказа се, че не е лошо и да си останеш в София понякога :)

Има много неща, за които не сме писали по една или друга причина. Направихме личен рекорд по сватби на приятели – ходихме на цели пет (5!) сватби. С толкова солиден опит зад гърба си, въпрос на (свободно) време е да направим серия публикации за сватбите.

За съжаление, освен на пет сватби, бяхме и на едно погребение – това лято почина дядо Жоро (дядото на Петър)… Страхотен човек, винаги весел, пълен с енергия, позитивен и с песен на уста. Винаги ще си спомняме с обич за него…

По Коледа ни се случиха неща, които не пожелаваме на никого. Ще ви кажем само, че това беше най-гадната ни Коледа. Но в крайна сметка получихме едно “приятелско напомняне” от съдбата кои са истински важните неща, какво ни прави силни и какво ни сплотява. И тъй като новата 2012 година вече е тук, се надяваме, че ще е по-добра, по-плодородна и по-чудесна от всички досега, а ние ще бъдем по-здрави, по-весели и по-добри, с горещи сърца и хладни умове!

Надяваме се и че ще отложат края на света.

Едно обаче е сигурно – 2012 г. ще бъде по-дълга! Високосна е.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!



a
    Публикувана на 01/01/12 09:45 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/CWb4MQZKjek/
    Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

    Свързани новини:

    новини от България
    graphic
    спортни новини
    graphic

    Бързи връзки


    Търсене


    Архив

    RSS Абонамент

    Новини от Грамофон

    "Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

     

    •  

    Ново: Публикуване