01/03/12 15:02
(http://www.azcheta.com/)

Биографията на Стив Джобс на върха и в годишните класации на Amazon

Официалната биография на Стив Джобс е най-продаваната книга за годината в Amazon според списъка “Най-доброто от 2011” на електронния магазин. Книгата на Уолтър Айзъксън оглавява категориите за най-желана и най-подарявана книга, както в хартиен вариант, така и като електронна книга.

Припомняме, че биографията на Стив Джобс се превърна в бестселър още преди своето излизане от печат. Пускането й на пазара дори беше изместено с месец по-рано, заради високия читателски интерес, провокиран от смъртта на създателя на Apple в началото на октомври.

Другите заглавия, които присъстват в годишната класация са “The Help” ("Помощта") на Катрин Стокет като най-продавана и най-желана е-книга за годината.

Книгите, които са получили най-силна положителна оценка от потребителите на сайта са “Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption” от Лаура Хиленбранд за печатна книга и “Игрите на глада” на Сюзан Колинс за електронна книга.

По отношение на електронните устройства първото място очаквано се заема от електронния четец на Amazon - Kindle Fire, който е най-продаван, най-желан и най-подаряван продукт в своята категория.

Вижте трейлъра на филма "The Help" по едноименната книга на Катрин Стокет:

Прочетете още:

Ревюто на Мартин Линков за "Стив Джобс. Официална биография" на Уолтър Айзъксън

Ревюто на Милена Ташева за "Игрите на глада"

Вземи тази книга с отстъпка!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване