01/04/12 15:11
(http://www.azcheta.com/)

arteLIKa стартира ателие за творческо писане

Работилница за стихотворни тайни стартира днес новооткритото студио за творчество arteLIKa. Под този формат в рамките на един месец поетът и литературен редактор на в. Култура Марин Бодаков ще провежда курсове по творческо писане.

Бодаков е автор на пет стихосбирки, последната от които – „Наивно изкуство” – в края на декември получи Националната награда за поезия „Иван Николов” за най-добра книга през 2011 г.

Заниманията ще протекат в четири поредни седмици в сряда между 18:30 и 20:00 ч. в групи от по 4 до 6 участници. Влизането на курса става само с предварително записване на lik@tea.bg,а при засилен интерес организаторите са предвидили възможност и за създаването на второ ниво.

Новооткритото студио за творчество arteLIKa се намира на бул. Цариградско шосе №39, вх. Б, точно на ъгъла с ул. Светослав Тертер. Работи всички делнични дни от 11 до 19 ч. Тази седмица ще отвори за пръв път пробно и в неделя между 12 и 17 ч.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване