01/18/12 06:36
(http://www.azcheta.com/)

В търсене на Мечо Пух

Честита Сряда!

Днес е един Особено специален Ден, защото бащата на Мечо Пух – А. А. Милн - има Рожден Ден! За да отбележим подобаващо тази 130-годишнина, ще ви разкажа за едно пухкаво, тромаво и малко глупаво мече, любимо на поколения деца и техните родители :)

Едно време – отдавна, много отдавна, чак около миналия Петък – Мечето Пух живееше сам-само в една гора под името Сандерс…

Така започна всичко. И ако все още не сте попаднали в Голямата гора, в която плюшените играчки на Кристофър Робин оживяват, тръгнете с нас на Екседиция, за да открием заедно какво може да направи приятелството и загрижеността за околните.

Мечо Пух е мече с малко Мозък и голям Апетит, което постоянно попада в интересни и леко опасни ситуации, опитвайки се например да полети с балонче до кошера на пчелите или да улови Муслон. Нима не знаете какво представляват Муслоните? Ами те...те....Е, направете си капан и си хванете един! Но в никакъв случай не слагайте от запасите си с мед, за да не се хванете сами в капана :)

А какъв би бил животът, ако живееш съвсем сам? Немислим! Затова Мечо Пух не е сам в Голямата гора. В шантавите му приключения го съпровождат, подкрепят и понякога - критикуват неговите страхотни приятели: притеснителният Прасчо, дърдорещият Зайо, Бухала (който пише името си "Хубал"), мрачният Ийори, Кенга и бебето й Ру, както и Кристофър Робин. И ако не знаете къде са Северния, Южния, Източния и Западния полюс, непременно трябва да последвате веселите другари в пътешествията им. Така трябва да направите и ако искате да видите как се играе на Пухопръчки, с какво се хранят Тигрите и как се строи къща за Ийори...

Приключенията на Мечо Пух в Голямата гора са безброй... колкото са пчеличките в кошерите, колкото са звездите на небето. Но всичките му преживявания са споделени с приятели. Защото няма по-хубаво нещо от чувството да помогнеш на приятел, да го накараш да се усмихне, да му покажеш колко много го обичаш...

Хей, вече пораснали Кристофър Робиновци, не ви остава много време да се връщате в Голямата гора, нали? И все пак, онова дете живее във вас и ако го потърсите, най-вероятно ще го откриете: легнало по гръб на една полянка, вперило поглед в облачетата, кроящо планове да открие тайните на света, а до него ще видите неизменната му компания - едно малко мече, което няма много мозък, но за сметка на това е най-добрият приятел! Усмихнете се на света, за да ви се усмихне и той, обуйте си Специалните ботуши за приключения и потегляйте към Голямата гора, защото тя ви зове :)

Вземи тази книга с отстъпка!

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване