01/20/12 09:57
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

завинаги русия 2 и завинаги русия завинаги - овцете са овце завинаги


"Всичко, което те (Шеврон) искат и за което плащат на правителството е да проучат шепа кладенци"
уорлик в интервю в труд. 
да, бедни ми уорлик, правителството "отстъпи" на протестите на младите, защото тези кладенци сега ще ги проучват руснаците за които правителството НЯМА да отстъпи ако ще 100 000 да излязат на протест. но срещу руснаците ще излязат много по-малко и това е абсолютно сигурно. който иска, да се хване на бас с мен. по 2 причини - първо, защото проучванията ще се направят без да се пита. второ, защото тук се протестира много по-организирано срещу америка и това е исторически доказано. протести срещу русия никога не е имало:)
понеже много хора ме питат как можа де съм ЗА проучванията за шистов газ, ето, сега казвам на всички - защото проучвания ще има и вероятно ще започне и да се вади, и имах една надежда. тя беше, че поне веднъж руснаците няма да имат монопол. поне веднъж ще се дели отговорността, печалбата, лоялността, различните практики на работа, отношения, бизнес климат и т.н. и от американци. защото русия е доказала, че е брутален изнасилвач, а американците все пак имат някаква етика. думата морал отдавна не използвам.
да ви е честито, безмозъчни наивници!!!
Публикувана на 01/20/12 09:57 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/01/2.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване