01/27/12 07:00
(http://patepis.com/)

Снежна разходка на Витоша

Затрупа ли ви снега? А улиците почистиха ли? Вместо да мрънкотите, колко е студено, снежно и че взорът от никъде надежда не види, взмете се стегнете и се качете на Витоша! Днес екипът на Луканет, които освен всичкта си друга работа, поддържат и хостинга на нашия сайт ще ни водят на Витоша. И така представям ви тези, които ми спасяват задника всеки път, когато смело и безотговорно се опитам да съсипя сайта, който четете :) Та, приятно четене:      

Снежна разходка на Витоша

 

Зимна разходка на Витоша

  Дните за отработване са едно много хубаво нещо – хем първо не работиш, хем после отработваш, ама не съвсем. Защото не съм видял някъде да им се гледа насериозно като на работен ден. Затова и във фирмата решихме да го обърнем на спортен полуден. На шега или на майтап, но стигнаме до Витоша тази на пръв поглед неприветлива събота.

Зимна разходка на Витоша

Зимна разходка на Витоша

  Качихме с коли до

Златните мостове

и после нагоре пеша. Гората беше истинска зимна приказка. Снегът достигаше до 2 местра на места. [geo_mashup_map] [geo_mashup_location_info]   Успешно минахме пътя до хижа Бор по шосето (което си беше зимна пътека). През лятото това е доста смешен маршрут, но тази събота беше след прясно навалял сняг, с температура под нулата и лек вятър. И допълнително спътник с контузен крак и куче, което искаше да изяде всички. Въпреки това се получи много приятна зимна разходка. Сили ни даваше и мисълта за приятното похапване, което бяхме планирали на връщане. Въпреки, че от планината нямаше нормален ток от 2 дни, хората в ресторат Момина скала правеха всичко възможно и не оставиха гладен човек. Беше един чуден ден. Направо е срам да имаме такава планина под носа ни и да не се възползваме по-често. Скоро пак Ето и маршрута ни Вижте Витоша - Златните на по-голяма карта Малко снимки

Зимна разходка на Витоша

[caption id="" align="aligncenter" width="570" caption="Екипът на Луканет – хората, които спасяват задника на редакцията, когато успее да скапе собсвения си сайт. Благодаря, момчета и момичета! :)"]Екипът на Луканет [/caption]

Зимна разходка на Витоша

Малко хумор (за сметка на колегите)   Автор: Веселин Малезанов Снимки: авторът Други разкази свързани с Витоша – на картата: КЛИКАЙТЕ на разказа!
Публикувана на 01/27/12 07:00 http://patepis.com/?p=29052
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване