01/27/12 09:12
(http://krokotak.com/)

Сърца от прежда

Сърца, направени от прежда и разредено лепило Ц 200!

Правят се лесно, но малко бавно съхнат:)

Имате нужда от дебела прежда, лепило Ц 200 и целофан или друга найлонова подложка, върху която да направите сърцето и после лесно да отделите, когато изсъхне.

Нарежете на парчета прежда, дълги около 20-30 см и накиснете в съд с разреден лепило Ц 200 ( съотношение 1/3 -лепило /вода). Оформете с няколко парчета формата, която искате да има вашето сърце. Може да използвате различни цветове прежда. Гледайте отделните парченца добре да се допират едно към друго. След като направите рамката, започнете да поставяте произволно преждата, като се стремите да не излизате от нея.

След като сте готови с поставянето на преждата, добре притиснете сърцето отгоре и дори за няколко часа натиснете с твърд предмет. Оставете на топло, докато изсъхне и се втвърди….. но това отнема около 2-3 дена. Когато сърцето е напълно изсъхнало, то е твърдо и лесно отделя от целофана. Може да доукрасите с мъниста и пайети.

Публикувана на 01/27/12 09:12 http://krokotak.com/2012/01/sartsa-ot-prezhda/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване