02/01/12 16:41
(http://www.gorichka.bg/)

Росен Босев на Миксер 4: Какво не е наред с промените в Закона за горите?

rosen_bosevРосен Босев е част от екипа на в. Капитал от 2005 г. Темите, които той покрива са свързани с проблемите на съдебната система и правоохранителните органи. Интересува се от преследването на престъпленията от омраза и нарушаването на човешките права. Негови текстове са публикувани във френския вестник Courrier international и португалския Expresso. Вече повече от 15 години Росен се занимава с алпинизъм, ски-алпинизъм и катерене, а също така обича планинското колоездене и бягане, както и маратоните. Бягал е във Франция, Италия, Берлин и Истанбул.

. . .

Аз и планината …

Занимавам се планинарство, катерене, алпининизъм и ски-алпинизъм от 1996 година. Имам изкачвания в Алпите, Доломитите и България.

Какво е хубавото на планината?

Хубавото на планината е, че учи и напомня за всички тези неща, които често забравяме в рутината на града – търпение, емпатия …

Две места от българските планини, които всеки трябва да посети са …

Долината на Урдина река в Рила и Странджа с колело, разбира се.

Препоръчайте ни добро четиво за хора, които се интересуват от планинарство.

Climbingguidebg.com е най-добрият новинарски сайт за катерене и алпинизъм. Има прекрасни сайтове-пътеводители Planinite и зимния водач - BG Mountains. Възхищавам се на авторите им, които съвсем доброволно са отделили време, за да споделят познанието си.

За какво ще ни разкажете на Миксер Планина?

Ще се опитам да обясня на разбираем език, какво не е наред в проекта за промени в Закона за горите. Както и какво е решението.

. . .


mixer-logo-webМиксер ПЛАНИНА е на 8 февруари, в + това. Регистрирайте се ТУК

Публикувана на 02/01/12 16:41 http://blog.gorichka.bg/?p=6694
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване