02/03/12 07:40
(http://www.azcheta.com/)

Любов, книги и романтично опиянение в “Дните на любовта” през февруари

Февруарските студове, снегът и минусовите температури винаги ни карат да се замисляме за пролетта, за това, което ни очаква, след като снегът се стопи, слънцето отново започне да топли и хората нащъкат по улиците в своето безгрижие.

Февруари обаче не е единствено зима и чакане, февруари е любов, надежда и бяла приказка... стига сам да го поискаш.

Този февруари за втора поредна година “Аз чета” ще се постарае да стопли зимното настроение и замръзналата активност с тематична рубрика “Дни на любовта”. В специалния раздел на сайта между 6 и 24 февруари ще съберем заедно романтичното настроение на празника на влюбените с любовта към хубавите книги и страстта към четенето.

През целия месец любовта и романтиката ще бъдат непрестанен спътник на книгите в сайта. Читателите ще имат шанса да прочетат любопитни публикации, нестандартни гледни точки към любовните истории в книгите, романтиката в живота на авторите и да открият нови вдъхновяващи заглавия за себе си и своите любими хора. Защото книгата е подарък, който може да носи красотата на вдъхновяващи любовни истории, да придава символична сила на всеки жест на обич, да остане прекрасен спомен от най-любимия човек.

В рамките на кампанията ще имаме и своята малка опияняваща нишка в лицето на виното и неговата силна връзка със страстните и романтични истории. Ще имаме и своя романтичен календар с най-красивите любовни цитати в литературата от 6 февруари до 24 февруари, който ще може да следите на нашата страница във фейсбук. Подготвили сме и няколко много приятни изненади, с които, дори да не отбелязвате официално празника на Св. Валентин, ще направите своя февруари много по-топъл, влюбен и истински романтичен.

И така... нека дните на любовта започнат сега!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване