02/07/12 17:41
(http://ivo.bg/)

В село Генералово нарекоха Генерала плъх

Жител на село Генералово„освирка” и отсвири Генерала, като го прикани саркастично да дойде да реже лентичка в чест на наводняването, което не приема да бъде наричано природно бедствие, а го смята за следствие от начина на управление. Около афектирания жител имаше негови съселяни, които явно бяха на същото мнение. Заклеймиха го поименно като плъх, който се крие!

Това е нечуван конфуз за контролираното изтичане на критика, която се е насъбрала в язовирите на селското търпение спрямо управлението на ГЕРБ.

Това се чу и видя в новините на Нова телевизия в пряко включване от селото, което е съседно на смъртоносно наводненото вчера село Бисер, възпято от поета Петко Славейков в „Извора на белоногата” така:

Видиш ли долу в полето,
дет се мержеят, чернеят
десетина дървя върбови?
Там било село Бисерча…

Бойко слуша гласа на народа. Нали така? Дори е готов на секундата да реагира, като за шистовия газ, (а не да псува на майка, както направи в Разград, когато местни фенове го освиркаха на стадиона, но това не беше разказано на зрителите на големите телевизии).

Ами тогава да чуе и тези гласове, включително и в този блог:

Йорданова
07.02.2012 в 15:43

„Само за сведение-в Б-я има 2800 язовира.Съпругът ми,като бивш директор от Водно стопанство,към което бяха и язовири и каскади,има дори карта,отразяваща настоящото местоположение.През 2001-2005г. правителството на СаксКобургГотски, чийто любимец беше ББ позволи групировката ТИМ с приближен ББ, да
приватизира язовирите.И резултатът не закъсня.”

Дали Бойко ще нареди на парламента да забрани ТИМ заради волята на народа, който си позволява да не иска да бъде наводняван и давен посред сибирски студ или по-скоро ще закрие някоя телевизия, която си позволява да нарушава контрола върху изпускането на нерегламентирана критика към него?

Очакваме да научим от извора- не на Белоногата, а на управленската мъдрост, олицетворявана от носителя на черен колан по тръшкане на противника на тепиха на демагогията.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване