02/20/12 11:43
(http://blog.bogomil.info/)

Покана за онлайн старт на продукт.

Сигурно доста често сте забелязали съобщения като това на сайтове без чийто услуги не можете. Нали? Може би често сте част от екипа, който използва такива събщения, когато пуска нова версия на даден продукт на Java?

 


Лично аз много се подразних на ПроКредитбанк, когато имах нужда от банкирането им, но то беше спряно именно с такава причина. Обикновено това се прави през нощта и се налага работа на няколко човека.

Минало?

Искаме да ви покажем визията на ZeroTurnaround за това как може това да се предотврати и как един такъв процес може да бъде управляван, така, че да не се налага спиране на работата на услугата когато се пуска нова версия или как бързо може да се оправи „белята“, ако нещо не сработи както трябва.

Продуктът се казва LiveRebel и използва революционна технология,работи с повечето Java сървъри за приложения ви каня на пускането на версия 2.0, което ще стане на живо през Интернет :)

Кликнете тук, за да станете част от това събитие, а и да получите 90 днеен лиценз за да можете да го изтествате.

Kога: Сряда, 23 февруари в 1900 българско време.

 

 

No related posts.

Публикувана на 02/20/12 11:43 http://bogomil.info/4641
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване