02/20/12 11:36
(http://ivanbedrov.com/)

Радваме се за министъра

„Ние ядем и ежедневно слагаме на трапезата си все по-качествени храни, заяви земеделският министър Мирослав Найденов при отчета за едногодишната дейност на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).“

Радваме се за министъра. След като е започнал да яде по-качествени храни, нищо не пречи това да доведе и до по-качествена работа.

Сега с ръка на сърцето съм длъжен да призная, че министърът е прав и аз „ежедневно слагам на трапезата си все по-качествени храни“. Но заслугата за това не е на министъра и опитващата се да прилича на полиция и да плаши бизнеса Агенция по безопасност на храните, а на свободната търговия. Откакто в България има магазини на Carrefour и Lidl, от тях купувам все повече качествени стоки, произведени в Германия, Франция, Австрия, Полша и Гърция.

А гордостта на министър Мирослав Найденов – стандартът „Стара планина“, умря тихо. Доста по-тихо в сравнение с раждането си.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване