03/08/12 10:12
(http://www.azcheta.com/)

24 март ще бъде ден на фантастиката и фентъзито

Мартенски ден на фантастиката и фентъзито ще отбележи електронна книжарница Ciela.com на 24 март. Събитието започва в 13 часа пред книжарница Сиела в City Center Sofia и се осъществява с приятелската подкрепа на Паладиум геймс и Фантасмагория и медийното партньорство на „Аз чета”.

"Ако сте почитатели на тези жанрове или пък просто имате няколко часа за убиване, елате, за да се забавляваме заедно!", призовават организаторите. Програмата включва литературен клуб на фентъзи тематика, организиран от "Аз чета", настолни игри и игри с карти от Паладиум геймс и Фантасмагория, конкурс за костюм на герой от фентъзи или фантастична вселена и много награди.

Всеки, дошъл с костюм на събитието, независимо дали на фентъзи или фантастичен герой, има право на 10% отстъпка в книжарница Сиела в Сити Център София за всички книги, за периода на събитието. Отстъпката важи само за хора дошли с цели костюми.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване