03/08/12 16:23
(http://semkiibonbonki.blogspot.com/)

Дневник.бг почват да преписват от Бъзикилийкс

Пред 2 часа видях на сайта на Дневник.бг  нелепа статия за Anonymous и въпреки всичките ми опити чрез коментари да влея малко мисъл, тя продължава да стои в първозданния й идиотски вид. Тъй че дотук с лоялността ми към Дневник. Те не ми плащат заплата, че да се мъча повече от 2 часа да доказвам, че са написали глупост и е хубаяво да се поправят, за да не им се смеят утре и децата.

Статията е "Анонимните - това сме всички ние":
http://www.dnevnik.bg/analizi/2012/03/08/1777889_anonimnite_-_tova_sme_vsichki_nie/


В нея се споменава някакъв канадски педофил Крис Форканд:

"През 2006 г. те не прощават на канадския педофил Крис Форканд. Изваждат на показ онлайн "подвизите" на Форканд и на други като него. С тази операция съществуващите от 2003 г. Анонимни, дотогава фокусирани предимно върху развлечения, се превръщат от банда пакостници в борци за каузи."

С "подробността", че въпросният педофил Крис Форканд не "съществува" никъаде другаде извън реалността на пълния ташак и пълното невежество.  Пуснете търсене в гугъл за името

Chris Forcand



и първата ще е от Енциклопедия Драматика

http://encyclopediadramatica.ch/Chris_Forcand

Именно от нея е преписала Юлия Иванчева от Дневник.бг. Защото не знае, че Енциклопедия Драматика е като нашите сайтове Невероятно.ком и Бъзикилийкс

http://neverojatno.com/

И купонът започва. От несъществуваща операция срещу несъществуващия Форканд през 2006 г. авторката с лекота преминава към първата операция на Anonymous срещу църквата на сциентолозите. Е, "пропуснала" е да каже, че операцията се наричаще "Project Chanology", - името възникна поради игри с английския правопис и произношение.

На атглийски църквата на сциентолозите се произнася
сайънтОлъджи

сайтът 4chan на атглийски се произнася
форчАн

Името на първата операция -  "Project Chanology" - означава проект Чанология и двучи на английски
чанОлъджи


Очевидна е езиковата игра с "-Олъджи"

Интересното в зараждането на Anonymous са имиджбордът 4chan - откъдето се инициира, координира и проведе атаката срещу сциентолозите, както и създателят му Крис Пул. Но авторката, запленена от несъществуващия педофил, ги прескача. И стъпила на преписаните измисленици, се впуска смело да обобщава, че всеки от нас е  Anonymous.

Права сте, госпожо или госпожице Иванчева. Наша милост това го отбеляза месец преди вас в блога си - написах статията

Като свободен човек, аз изпитвам гордост от думите "Аз съм Anonymous"


която мисля е източник на вашето вдъхновение. Но аз коректно дадох достоверен линк към речта на Кенеди, а не се преписвах от Бъзикилийкс за несъществуващи неща. Да, бе, извинявам се, вие преписвате от Енциклопедия Драматика.

Както и да е. Имам си друга рабона. Утре като си купя хартиения вестник с преписваческата излагация, ще продължа да се гавря. И ще пусна скрийншоти да се види откъде г-ца Иванчева е праеписвала.


Публикувана на 03/08/12 16:23 http://semkiibonbonki.blogspot.com/2012/03/blog-post_4763.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване