03/15/12 18:25
(http://www.gorichka.bg/)

Какво друго на Форум Здраве?

За Форум Здраве сме подготвили много изненади - от прясно напечатани книги, мъфини вдъхновени от Алиса, дегустации на прекрасни храни, проби на козметика, до уреди за бавно готвене и една забележителна арт инсталация. Вижте какво имаме предвид.

Щандовете

HarmonicaHarmonica правят автентични, български, био храни. Познавате киселото мляко, сиренето, опитвали сте бозата. На щанда им на форума ще можете да опитате всичките им продукти, да си поговорите. Попитайте ги за новия им рачел.

tanitaTANITA пък са лидер в пазара на електронни кантари и калкулатори за калории. Това, което ще ни покажат на форума са така наречените широкоспектърни body analysers, които анализират килограми, мазнини и мускулна маса.

ШипкаShipka.bg и магазин Шипка на ул. Асен Златаров 23 в София са местата, където може да намерите органична козметика със страхотно качество. В Шипка са представени водещи германски, английски и американски марки. За Форум Здраве, Шипка специално подготвя съботно спа преживяване.

crock-potНа щанда на SlowCooker ще откриете Crock-Pot - семейство от уреди за бавно, икономично и вкусно готвене, съвременния вариант на керамичния гювеч. С тях сами може да приготвите почти всеки вид храна. След като поставите наведнъж всички продукти и подправки за ястието в Crock-Pot, и изберете режим и време за готвене, вие нямате повече грижа за приготвянето на храната - крокпот работи сам.

Soul_kitchenВкусно ще е и на щанда на Soul Kitchen. Те са хората, които приготвят, а след това и доставят (навсякъде в София) много вкусна храна. Това е първата кетъринг услуга, от която могат да се възползват вегани и суровоядци. Хората зад Soul Kitchen, казват че в повечето заведения за хранене работят хора, които са недоволни от това, което правят, а храната в Soul Kitchen идва от хора, които са вложили душата си в нея. Името не е случайно.

Книжарницата

yellow-cover-fНа Форум Здраве отново сме избрали много тематични заглавия за книжарницата във фоайето.

Специално за случая, Жанет 45 ще донасат прясна, прясна от печат най-новата си книга “Животът в жълто” на Алберт Еспиноса.

Освен нея сме заредили и книги като “Клетъчно пробуждане” на Барбара Рен, “Едно желание може да промени вашия живот” на Гал Сасон, “Сила за живот”, ”Мудри” и много други.

И още …

Този път торбичките са от Surfrider Sofia. Те ще ни покажат и линия от торбички направени от над 40 графити артисти и художници, които са се включили в страхотната им кауза.

varbeetsaМедният ни дилър на Форум Здраве ще е var-bee-tsa*, които приготвят прекрасен пчелен мед и пчелни продукти. Var-bee-tsa* от улица Върбица, не третират пчелите си с антибиотици и не ги захранват със захар, държат на качеството, а не на количеството.

sassyИмате ли бамбуков въглен? Ами да, въглен. Запознати сте с чудесата, които прави активния въглен при хранително натравяне, нали? Ще се удивите от чудотворствата, които правят бамбуковите въглени в ежедневието. За да убедим и вас сме покани Sassy за демонстрация.

И за капак ще можете да се разходите в една истинска Гора от коледни елхички.

Аха да, ще има и 12 лектори, които ще говорят за здраве. И бар.

Очакваме ви.

Форум Здраве
17 март 2012

Публикувана на 03/15/12 18:25 http://blog.gorichka.bg/?p=7432
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване