03/28/12 13:22
(http://www.azcheta.com/)

Шломо Занд с две лекции в България

Станалият известен по целия свят с теорията си за подменената история на Израел професор по история Шломо Занд пристига у нас на 9 април. Поканата към него е от Института по литература към БАН и БГкнига, издател за България на книгата му „Изобретяването на еврейския народ“, и с медийното партньорство на "Аз чета"

Занд ще има две срещи с публиката – на 10 април от 15.30 ч. в Института за балканистика с Център по тракология на тема „Изобретяването на еврейската земя” и на следващия ден в Софийски университет „Св.Климент Охридски“ с публична лекция за „Новата история за произхода на еврейския народ” с начален час 17.00. Той ще анонсира и новата си книга „Изобретяването на земите на Израел”, излизаща на иврит през април, а на френски, английски и руски през септември тази година.

Въпреки натоварената си програма, Шломо Занд ще остане в България 4 дни, като домакините му планират и обиколка на някои от забележителностите в страната.

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване